Sennheiser'ın Doğduğu Ay: Haziran

Haziran 20, 2020

Sennheiser'ın Doğduğu Ay: Haziran

Sennheiser Haziran ayında 75 yaşında

Wedemark, Haziran 2020 - Bu ay, Haziran 1945'te Sennheiser kuruluşunun 75. yıldönümünü kutladı. Ses uzmanı, yıl boyunca Sennheiser Ekibinden 75 dakikalık bir koleksiyonla şirketin hayatını ve tarihini hayata geçiriyor - kişisel yeniliklerin ardındaki hikayeler, eşsiz ses deneyimleri ve şirketin kurucusunun tarihine bir bakış. Koronavirüs pandemisi, yıldönümü yılının planlanandan farklı şekilde ortaya çıkmasına neden olsa da, Sennheiser hala hikayeleri anlatıyor ve müşterileri için sağlam deneyimler yaratıyor.

1945'ten beri Sesin Geleceği

Fritz Sennheiser, Hanover yakınlarındaki bir çiftlik evinde Sennheiser olacak “start-up” ı kurmasından bu yana 75 yıl geçti. Bugün, yarattığı şirket hala ses ve keşif ruhu için aynı tutku tarafından yönlendiriliyor.

Bir üniversite öğretim görevlisi, savaş sonrası yeniden yapılanma gereklilikleri nedeniyle girişimciyi değiştirdi, Fritz Sennheiser, yıkılan altyapının reformuna ve iletişimin sağlanmasına yardımcı olmak için ses ekipmanı oluşturmak için “Laboratuvar Wennebostel” olarak bilinen küçük bir şirket kurdu. Başlangıçta vakum tüplü voltmetre ve ölçüm cihazları yaptıktan sonra, şirket 1945 yazında mikrofon üretme emri aldı. Gerisi, dedikleri gibi tarih: Fritz Sennheiser’in şirketi sayısız ses ürününü yenileyecek ve sonunda bugün hala adını taşıyan küresel başarılı marka haline gelecekti.

Sennheiser yıldönümü web sitesinde mevcuttur - https://en-de.sennheiser.com/anniversary-75-moments - çalışanlar, müşteriler, arkadaşlar ve hayranların hikayelerinden oluşan bu multimedya koleksiyonu, Sennheiser'ı bu kadar özel yapan şeyin örneklerini oluşturmaktadır: hepsi aynı tutkuyla birleştirilir. Bu nedenle, ev ofisi çağında, dünyanın dört bir yanından Sennheiser ekibinin üyelerinin, şirketin doğum günü web sitesine, kendilerini evlerinde çalıştıklarını gösteren bağlantılarını sürdürmek için resimler eklemeleri şaşırtıcı değildir.