#Dontstopthemusic

Haziran 16, 2020

Müzik Günü'nü Kutlayın…

… Ve yaklaşan # Don’tStopTheMusic canlı yayınlarının keyfini çıkarın

Tüm müzik severler için özel bir gün - dünyanın dört bir yanındaki insanlar Make Music Day veya Fête de la Musique! Fransa'dan kaynaklanan bu eşsiz yıllık kutlama, şu anda 1000'den fazla şehirde ve dünyanın 120 ülkesinde gerçekleşmekte ve her düzeyde müziğe katılımı teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Normalde, gün mekanlarda ve kamusal alanlarda ücretsiz canlı etkinliklerin tadını çıkarmak için bir araya gelmekle ilgilidir, ancak koronavirüs yılında, işler elbette farklıdır ... Ve yine de müzik çalıyor: Birçok etkinlik çevrimiçi hareket ediyor ve Sennheiser Bu hafta ve bu ilham verici projenin yanında kendi #DontStopTheMusic konserlerini adamaktan heyecan duyuyoruz.

Bu ay, ses uzmanı Sennheiser, 1945'te şirketin kuruluşundan bu yana 75 yıl geçiren eşsiz bir müzik hikayesini de kutluyor. Bugün ve tarihi boyunca Sennheiser, sanatçıları müzik oluşturma ve paylaşmada desteklemekten gurur duyuyor.

İlişki Yönetimi Başkanı Pierre Morant, “İlk parçanızı kaydeden bir şarkıcı söz yazarı, stadyumları dolduran bir süperstar veya fırtınayı karıştıran bir DJ olun, ses ekipmanı her zaman kendini müzikle ifade etmeyi kolaylaştırmakla ilgiliydi” dedi. , Sennheiser. “Bununla birlikte, enstrümanlardan veya ekipmandan daha önemli olan, 'Müzik Günü Yapın' kutladığı her müzikal yolculuğun başlangıcında müzik yapma, dinleme ve paylaşma tutkusudur. Bu iki hafta boyunca, #DontStopTheMusic girişimimizin bir parçası olarak müziği büyük yeteneklerin performanslarıyla canlı tutmada çok heyecanlıyız. ”

75. yıldönümünün bir parçası olarak - ve koronavirüs kapanışı boyunca - Sennheiser’ın #DontStopTheMusic canlı müziğinin güçlü olmasını sağlıyor. Özel, ücretsiz, canlı akışlı konserler, dünyanın dört bir yanından gelen sanatçıların evde izleyicilere performans gösterdiğini gördü. Sennheiser bu hafta ve 17 Haziran'da Hudson Thames, 19 Haziran'da Aedan, 22 Haziran'da Nic Hanson, 24 Haziran'da Callaghan ve 26 Haziran'da Solardo konserlerini sunacak. Sennheiser’ın #DontStopTheMusic serisi Facebook'ta yayınlanacak.

Make Music Day'e katılın!
Make Music Day, ister çevrimiçi izliyor, ister dinliyor olun, ister ailenizle veya bir arkadaşınızla müzik yapıyor olun. Bazı şehirler akıllı mesafelere ve diğer koronavirüs kısıtlamalarına saygı duyan küçük etkinlikler de düzenlemektedir. Şehrinizde bir Make Music veya Fête de la Musique organizasyonu varsa, web sitelerine bakın ve kendi Make Music Day'inizi nasıl kutlayabileceğinizi görün.