Sennheiser Accentum Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Nasıl Bluetooth ile Bağlanır?

Aralık 12, 2023

Accentum kulaklıkları ilk defa kullanacaksanız ve eşleştirme listesi boşsa, bu kolay adımları izleyerek cihazınızı hızlıca eşleştirebilirsiniz:

  1. Kulaklıkları Hazırlama: Kulaklıkları kapatın ve Bluetooth cihazınızın yanına, tercihen 20 cm içerisine yerleştirin.
  2. Açma ve Eşleştirme Moduna Geçiş: Kulaklıkların ana düğmesine 3 saniye basarak açın. Bir ses sinyali duyacaksınız ve LED ışık 5 saniye boyunca beyaz yanacaktır. Ardından, eşleştirme moduna geçmek için ana düğmeye 5 saniye daha basın. LED ışık beyaz ve kırmızı olarak yanıp sönmeye başlar.
  3. Bluetooth'u Aktifleştirme: Bluetooth cihazınızda Bluetooth özelliğini aktifleştirin ve yeni cihazlar için arama yapın.
  4. Kulaklık Seçimi: Cihazınızda görünen Bluetooth cihazları listesinden "ACCENTUM" adını seçin. Gerekirse varsayılan pin kodu "0000"u girin. Smart Control uygulamasında bu adı bireysel olarak ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde Sennheiser Accentum Kablosuz Kulak üstü Kulaklık bağlantısını gerçekleştirmiş olursunuz. 
  5. Eşleştirme Modundan Çıkış:Eşleştirme başarılı olduysa, "Eşleştirme başarılı" ve "Bağlandı" sesli uyarılarını birbiri ardına duyarsınız. LED, 3 kez beyaz yanıp söner.Eşleştirme başarısız olursa, yukarıdaki adımları tekrarlayabilirsiniz.

Eşleşmiş Bluetooth Cihazları Arasında Bağlantı Değiştirme

Eşleşmiş Bluetooth cihazları arasında ses bağlantısını değiştirmek için Smart Control uygulamasını kullanabilirsiniz:

  1. Uygulamada 'Bağlantılar'ı Açma: Smart Control uygulamasını açın ve 'Bağlantılar' sekmesine dokunun. Eşleşmiş cihazların listesi görünecektir.

  2. Cihaz Seçimi: Listeden bağlanmak istediğiniz cihazı seçin. Seçilen cihazın açık olduğundan ve Bluetooth'un aktif olduğundan emin olun.

Bluetooth Cihazından Kulaklıkları Bağlantıdan Ayırma

Bluetooth cihazınızdan Accentum kulaklıklarınızı bağlantıdan ayırmak için:

  1. Bağlantıyı Kesme: Cihazınızın Bluetooth menüsünden, kulaklıkların bağlantısını kesin. Böylece kulaklıklar bağlantıdan ayrılır ve "Sinyal yok" sesli uyarısını duyarsınız. Kulaklıklar bekleme moduna geçer.